Първите консултации за нов кабинет между ПП и БСП завършиха успешно.

...
Първите консултации за нов кабинет между ПП и БСП завършиха успешно.
Коментари Харесай

ПП и БСП след разговорите за нов кабинет: Постигнахме съгласие

Първите консултации за нов кабинет сред Политическа партия и Българска социалистическа партия приключиха сполучливо. Досегашните сътрудници във властта се договориха да работят за ново държавно управление. Двете обединения регистрираха свършеното в партньорството дотук и направиха поръчки да го надградят.

" Постигнахме единодушие по целите на държавното управление. Надявам се, че ще успеем да създадем всичко за ползите на България, както първият кабинет ", заяви след края привършване на договарянията. 

" Отчетохме положителното, което постигнахме за 6 месеца, то не е по никакъв начин малко. Особено за обстановката, в която работихме на голям брой рецесии, които връхлетяха България. Дадохме си ясна сметка и за слабостите, една от тях беше неподготвена още през цялото време  ясно стратегия с задания и периоди. Затова през днешния ден поправяме тази уязвимост “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

По думите й на тази среща двете обединения не са говорили за министерски постове.

Двете партии ще изготвят в къси периоди стратегия от експертните екипи, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с ясни съответни периоди и задължения за това какво ще се случва занапред до края на годината като промени, разясни Василев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР